Arborist fäller och undersöker dina träd i Stockholm

En arborist i Stockholm kan hjälpa dig med så mycket mer än att fälla träd. Men självklart kan han eller hon också göra det, om det skulle visa sig behövas.

Vet du hur mycket du kan få hjälp med av en arborist? Du kan fälla träd, men du kan också besiktiga dina träd eller få råd om hur de ska beskäras för att bära maximalt med frukt. Har du verkligen gett träden i trädgården den uppmärksamhet de förtjänar?

En trädbesiktning kan till exempel ge dig värdefull information om skicket på träden på din gård. Vissa av dem kanske är fullt friska, även om de ser lite gamla ut. Och ett annat träd kan visa sig vara helt ruttet inuti, och behöver tas ned innan det ramlar i backen för egen maskin.

Arborist i Stockholm fäller och fraktar bort ditt träd

Om du bjuder in en arborist i Stockholm till din trädgård, kan han eller hon hjälpa dig få full koll på hur dina träd mår. Och om det är något av dem som behöver fällas, kan en arborist göra det med stadig hand. Utan att skada intilliggande träd som fortfarande mår bra och har många år kvar i livet.

En arborist kan också hjälpa dig frakta bort ett fällt träd från din tomt. Det är faktiskt inte helt enkelt att hantera fallna träd, och många trädgårdsägare ser detta som ett mycket välkommet inslag i trädfällningstjänsten. Framför allt de som inte själva har tillgång till bil med släp, vilket få människor har i Stockholm idag.

5 Sep 2022