Bada istället för att städa

Skydda din pool från skräp och smuts när du inte använder den. Med ett pooltak sparar du mycket rengöringsarbete. Taket över poolen står emot både väder och bråte och håller vattnet fräscht.

Det blir allt vanligare att skaffa en egen swimmingpool i trädgården. Istället för att trängas med andra familjer på stranden eller det lokala badet kan man avnjuta ett svalkande dopp bara några steg från ytterdörren istället. Det är en lyx i vardagen och någonting som många unnar sig. Däremot kommer det krävas av dig att du håller poolen ren. Men istället för att städa den varje dag kan du spara en hel del arbete på att installera ett pooltak. Om nätterna, när det är dåligt väder och andra tillfällen när du inte använder din pool hjälper taket till att hålla smuts, löv och annat från naturen borta från poolen. Det finns pooltak från de större modellerna till de mindre. Googla till exempel på “pooltak 4x8 meter”, om det är måttet för just din pool.

En bättre start på sommardagen

För ärligt talat, det är ingen trevlig känsla alls att vakna på morgonen en solig sommardag och se hur det ligger löv, kvistar och grus i poolen. Du som hade sett fram emot ett uppfriskande morgondopp får nu istället ta tag i håven och börja städa istället. Tänk då om du hade haft ett tak över poolen under natten som hindrat all smuts från att landa i vattnet. Ett tak som går att justera beroende på väder.

9 Dec 2020