Badrum för komfort och lite till

Ingen har ett snyggt badrum som sin största livsdröm. Alla önskar sig lyxigt och bekvämt badrum däremot. Det gör livet roligare och ditt hem attraktivt. Och gör underverk för marknadsvärdet!

Hur ser ditt badrum ut? Vitt, vanligt och välment? En plats för nödvändigheter och när du duschat eller använt toaletten kan du gå därifrån och glömma det? Inget konstigt och inget fel och så har de flesta det. Ett badrum ska vara funktionellt och det är det allra viktigaste.

Andra har det inte lika kul i badrummet. En del av oss bor i hus där badrummen senast blev iordninggjorda på 1970-talet eller tidigare ändå. Fräcka våttapeter från någon längre bortglömd färghandel färgchockar oss med mörkorange varje gång vi vågar oss in. Golvet vågar vi inte ta upp och titta efter vad som döljer sig där. Duschutrymmet har troligen trästomme. Modet sjunker bara hygien kommer på tal.

Modernt eller klassiskt eller bara eget?

Alla helveten har nivåer och det finns de som lever i en pågående badrumskatastrof. När avloppet inte längre fungerar som det ska och fuktskadorna hotar har det gått för långt för längesen. Ditt badrum ska inte vara ett skammens rum utan ett rum för njutning. Så se till att börja planera!

Idag finns andra regler och krav än tidigare och det beror på en större medvetenhet om vikten av fuktspärr och annat. En golvbrunn idag får inte konstrueras som på 50-talet och väggar och golv ska byggas med tanke på att inte bryta fuktspärren.

Sedan är det ju detta med stilen och smaken…

Ett badrum kräver proffsarbete

Nej, ditt badrum ska inte byggas av morbror Evert. Försåvitt han inte är VVS-tekniker eller liknande. Försäkringsbolag tycker inte om amatörer. Ta kontakt med en vettig badrumsfirma och inled ett samarbete.

Du har en vision om hur ditt badrum ska se ut och vad det ska innehålla? De drar ner dig på jorden igen och visar hur allt fungerar och ger bättre förslag. Sedan gör de jobbet. Steg för steg och allt i enlighet med de bestämmelser som finns. Vad blir resultatet?

Du får ett badrum som i allt är gjort enligt gällande regler och därmed välfungerande på alla sätt. Du får hållbara och snygga material och du får precis den snygga och ändamålsenliga inredning som behövs. Du får ett personligt nytt badrum i Göteborg som du kommer att trivas i.

Och försäkringsbolaget strålar med ögonen och stämplar med godkänt.

4 Oct 2020