Bästa målaren i världen

Hur blir man världens bästa målare? Kan det vara att du hittar de rätta kombinationerna av färger? Att du vet precis vad kunden önskar sig? Eller att du använder rätt slags färgslag?

Om du någon gång får höra från en kund att du är den bästa målaren i världen så blir du säkert mycket glad och nöjd. Kanske går du till och med hem med ett leende på läpparna och kramar om familjen lite extra, innan de får höra vad som hänt. En berättelse som de kan få höra många gånger framöver. Kanske dina jobbarkompisar också. Och kunder. Och den stackars kassörskan i närbutiken som inte har någonstans att fly. Men innan fantasin flyger i väg allt för vilt så kan du stanna vid frågan: hur blir du den bästa målaren i världen? Vad är det som du ska uppnå då?

En färg som kan nästan allt

Kanske är det så att världens bästa målare ska ha många kriterier som ska toppas. Du ska vara pålitlig och komma i tid, samt fakturera det du sagt. Färgen du använder ska vara den som överenskommits och dessutom hålla en hög kvalitet. Du ska rita innanför linjerna, det vill säga endast måla de ytor som ska ha ny färg på sig. Det krävs även att du gör det korrekta grundarbetet så att färgen sitter slätt och hållbart på sin plats. Är det allt som krävs för att bli världens bästa målare? Ja, troligen är det just precis så enkelt. Läs mer om måleri på denna sajt: målareinacka.se

15 Apr 2021