Dörrautomatik ger öppna dörrar i dubbel bemärkelse

Dörrautomatik ser till att ditt företag håller dörren öppen för alla som behöver det. Dessutom kan det snabba på arbetsflödet för den egna personalen.

“Öppna dörrar” är ett uttryck som kan tolkas på två sätt. Dels är det ett sätt att beskriva en arbetsplats med högt i tak och god stämning, där alla medarbetare och kunder känner sig inkluderade. Dels är det en bra beskrivning på vad dörrautomatik kan göra för dina lokaler i praktiken. Och ofta så hänger de två definitionerna faktiskt ihop.

Det är nämligen inte alls särskilt inkluderande att mötas av en dörr man inte kan öppna. Oavsett anledning. Det kan vara att man bär på tunga saker och inte har händerna fria att öppna en dörr. Det kan också handla om ett funktionshinder. Oavsett vilket är det ett stort irritationsmoment när dörrar inte går att öppna automatiskt.

Dörrautomatik upplevs välkomnande och ökar effektiviteten

Att installera dörrautomatik är ett bra sätt att se till att ha dörren öppen för alla människor som behöver tillträde till ert företags lokaler. Det är helt enkelt en välkomnande gest, som ger ert företag en trevlig och sympatisk framtoning. Kanske låter det banalt, men det är faktiskt sant. En öppen dörr är alltid trevligare än en stängd.

Dessutom kan dörrautomatik förbättra arbetsflödet för personalen. Att behöva öppna dörrar manuellt kan vara en riktig tidstjuv för den som behöver bära paket, gods eller kanske tallrikar med varm mat mellan olika rum. Dörrar som öppnas automatiskt går till och med att springa igenom, om det skulle behövas.

9 Jul 2022