Elektriker i Tyresö för säkra kontakter!

En elektriker i Tyresö kan se till att de nya elinstallationen blir säkert monterade och görs enligt branschstandard som godkänns av alla försäkringsbolag.

Att skruva i en glödlampa kan de flesta göra och byta säkringar eller fixa med automatsäkringar har många lärt sig med tiden. Men mer avancerade elinstallationer bör man överlåta till proffsen. Det finns branschfolk som vet hur man ska göra, var man ska göra det och framför allt vad man inte ska göra.

Drar man egna kablar från säkringsskåp till kontakter och lampor har man i bästa fall en intressant inredningsdesign med färgglada kablar som hänger ner från taket och längs lister. Det kanske ser lite charmigt bohemiskt ut, men har man inte en gudomlig tur så kommer råttboet av kablar snart att gnistra och ryka. Sedan blir det väldigt tyst, väldigt mörkt och i värsta fall väldigt kallt.

Med en elektriker slipper man missöden

Har man gjort installationen själv, utan branschkunskap, så blir det problem om det går åt skogen. Försäkringsbolaget kommer inte betala ut en spänn om de frågar vem som gjort installationen och svaret blir något svävande som att någon som “absolut” kunde sitt jobb fixade allt men att det “tyvärr” saknas kvitton.

Ta inga chanser när det gäller komplicerat hantverk och tekniska lösningar som rör säkerheten hemma. Kontakta en erfaren elektriker i Tyresö som kan sitt jobb och ger bra service. Med ett proffs blir kablarna snyggt dragna i ledningar innanför väggarna, elen blir säker och skulle det värsta hända så täcks skadan av elbolaget.

19 Oct 2022