En alldeles perfekt platsbyggd garderob till huset i Stockholm

Det är alltid ett lika stort problem. Garderober och plats för saker. Med en platsbyggd garderob får ni ett specialanpassat utrymme till ert hus i Stockholm.

Garderober, hyllor och andra förvaringsutrymmen är inte så enkelt att hitta som man tänker. Och att köpa en vanlig garderob på möbelaffären är visserligen enkelt, men det ger ofta resultatet att ni inte utnyttjar hela det tillgängliga utrymmet. Dessutom kan det vara svårt att hitta en som är tillräckligt stor eller liten, eller en som har helt rätt fack och förvaringsutrymmen.

Det är just därför som ni bör överväga att få gjort platsbyggda garderober i Stockholm. Många hus och lägenheter i Stockholm är små och trånga, en del fastigheter är byggda för många årtionden sedan, då livet såg annorlunda ut. Det gör att ni inte kan utnyttja hela hemmet på bästa sätt.

En platsbyggd garderob är verkligen ett utmärkt sätt att optimera planlösningen. Med rätt sorts förvaringsutrymme kan ni plötsligt få bort den där stolen med kläder som finns i alla hem. Ni kan få en specifik plats för t-shirts och klänningar, och till och med för alla finskorna. Skapa plats.

Ett proffs på att bygga en platsbyggd garderob

Jo, det låter ju som en bra idé, kanske ni tänker, men det är inte så enkelt som det låter. Det är inte alltid så lätt att se möjligheterna när man går i samma spår dag ut och dag in. Därför kan det vara skönt att ta in ett proffs på specialdesignade och platsbyggda garderober. Någon som jobbar med möjligheter och bättre förvaring på en daglig basis.

Det finns så många möjligheter för den som vågar prova på något nytt. Ni får såklart uttrycka alla era önskningar och förväntningar medan garderoben är i planeringsstadiet. Sedan får ni möjlighet att vara med under processen så att det blir precis så som ni har tänkt er.

Det gör skillnad att få garderoben specialanpassad. Det kan handla om något så enkelt som att sätta in en garderob i ett rum med snedtak, eller med extra höga mått. Oavsett hur rummet ser ut, så finns det en optimal lösning som kommer att passa er perfekt.

1 Sep 2023