En målare i Örebro ger ditt hus ett välförtjänt lyft

Att måla om ditt hus in- eller utvändigt ökar trivseln i ditt hem. Kanske ett rött, svart eller gult hus passar in fint i omgivningen. Kontakta gärna en målare i Örebro om det är dags att måla om.

Börjar färgen på ditt hus se tråkig ut kan det vara dags att måla om det. Att måla om huset ger ett lyft för de som bor i huset, grannar och för hela bostadsområdet. Innan du tar beslutet om vilken färg du vill ha på ditt hus bör du tänka på en del saker. Välj en husfärg som passar med omgivningen. Har du tänkt byta till en helt ny färg på huset kan det vara en god idé att kolla upp med kommunen så att färgen är ok. Du kanske vill ha målat lite inomhus på samma gång. En målare i Örebro hjälper dig gärna att få ny fräsch färg både på utsidan och insidan.

En målare tar hänsyn till färgen på taket

Om du ska måla om ditt hus bör du tänka på vilken färg du har på taket. Taket är en stor yta och syns ofta ihop med fasaden. Det kommer att påverka hur färgen på fasaden uppfattas. Om du till exempel har ett ljusgrått tegeltak och målar ditt hus i en varmare grå färg kan taket se blåaktigt. ut. När du köper färg till ditt hus talar du om vilken färg du har på taket så får du hjälp att välja rätt nyans på den färg du vill ha.

15 Oct 2021