Fogfria golv i Stockholm är hygieniska

Om du letar efter golv som klarar alla krav på hög hygien, är de fogfria golv du kan få i Stockholm den enklaste, billigaste och mest lättskötta lösningen.

Verksamheter inom livsmedelshantering och hälso- och sjukvård har högre krav på hygien än andra och då behövs det golv som lever upp till de förväntningarna. Golv på vårdcentraler, i livsmedelsindustri, storkök och restauranger utsätts dessutom för hårt slitage av vagnar och personal så de måste vara slitstarka.

De fogfria golv som används inom industri och lagerverksamhet har fördelen att de är tål hårt slitage och de klarar spill från kemikalier och oljor. Genom att de är fogfria samlas det heller inte damm och smuts i skarvar och de går att spola av med vattenslang om det finns golvbrunnar i lokalen.

Fogfria golv passar därför lika bra på ett industrigolv som i ett kök i Stockholm

Det är lätt att tro att industrigolv är grova och tråkiga betonggolv men så är det inte längre. De fogfria golven läggs ovanpå betonggolvet och ger en vacker yta som tål tung belastning. De moderna golv som läggs av företag som Stockholms Fogfria Golv AB, kan dessutom färgas in i ljusa och behagliga färger.

Letar du efter ett golv som kommer att hålla sig snyggt i många år och dessutom är lättskött, hygieniskt och slitstarkt är de fogfria golven lösningen. De går snabbt att lägga in och om de av någon anledning skulle skadas är de lätta att reparera. Det är dessutom enkelt att kontakta företaget för ett kostnadsförslag.

29 Jun 2022