Fördelar med att ha ett spabad

Vi listar fördelar. Passa på att skaffa ett spabad när du utför en badrumsrenovering. Ta hand om din hälsa och njut av varma bad.

Fördelar med att ha ett spabad

Skall du renovera hemma och funderar på att installera ett spabad? Det tycker vi att du gör rätt i. Om du ändå skall göra en badrumsrenovering i Linköping kan du lika gärna passa på. Nedan följer några bra argument för att skaffa spabad.

Massage och avkoppling är välgörande

Att bada i ett spabad är ett bra sätt att ta hand om sig själv. Det varma vattnet och strålarna som masserar kroppen är ett perfekt sätt att varva ner efter en lång arbetsdag. Att bada spabad kan också vara ett bra sätt att börja dagen på. Badet gör att du mjukar upp ömma muskler och stela leder, det gör dig redo att möta dagen.

Om du har ett spabad behöver du inte gå på dyra massagebehandlingar utan du får all den behandling som du behöver från badet. Varma bad ökar cirkulationen och är bra för kroppens läkprocess, därför är spabad extra bra för dig som till exempel lider av artrit eller artros.

Ett roligt sätt att umgås

Att bada i ett spabad är ett härligt sätt att umgås på. Vare sig det är en dejt på tu man hand eller förfest med tjejgänget så tillför spabadet en extra dimension till umgänget. Man kan även umgås med familjen i spabadet. Med ett spabad hemma kan vi lova många skratt och mysiga stunder, du kommer med säkerhet få påhälsning av badsugna grannarna som gärna vill ta sig ett dopp.

Prisvärd vardagslyx

Att köpa ett spabad är en god investering som ger dig mycket njutning i många år framöver. Till skillnad mot en vanlig pool kan ett spabad kan ge dig ro och återkoppling alla dagar i veckan, året runt. När du slår ut kostnaden för ett spabad på några år så kommer du märka att det egentligen inte rör sig om så mycket pengar. Spabad är en vardagslyx som du har råd att unna dig.

Passa på när du renoverar badrummet

Om du ändå skall renovera badrummet där hemma och har satt hantverkare arbete så kan du lika gärna sätta in ett spabad. Det dyra när man renoverar är hantverkskostnaderna, materialet är ofta mindre än en tredjedel. När de kalla vintermånaderna är här och sommaren känns långt bort kan du fly ner i ditt spabad och drömma dig bort till varmare tider på året.

2 Mar 2022