Garageportar till hyreshus i Stockholm

För att få bra garageportar för vanliga garage kan man fråga ett proffs i Stockholm. Istället för vanliga dörrar kan takskjutportar vara ett alternativ.

Hyreshuset som Andreas hade köpt i Stockholm hade renoverats både utvändigt och invändigt. Det hade tagit sin tid men nu var det mesta på plats. Till och med alla brandskyddsutrustning. Kvar att fixa var lite smått och gott samt husets sex garage. De behövde både läggas starkt och lättstädat epoxigolv och skaffas ordentliga dörrar.

Han hade fyllt i ett formulär på företagets hemsida och väntade nu på att bli uppringd. Det tog inte många timmar innan en melodi hördes från jackfickan. När han svarade var det företaget. För att han skulle få det som passade bäst skulle en anställd komma till hyreshuset för att möta Andreas och ta en titt.

Garageportar, smartare än vanliga dörrar

De träffades på parkeringen utanför garagen och Greger, som mannen hette, log åt de uråldriga ytterdörrarna som för tillfället satt vid garageöppningen, slitna och sneda. Sen förklarade han att nya fastigheter inte beställde sådana längre då de hängde sig och var lätta att bryta sig in igenom.

Greger kallade dessa nya garageportar för takskjutportar. De rullades ner och upp på ett enkelt sätt och blev inte hindrade av föremål eller frusen snö när de skulle öppnas. Han visade bilder på en platta. Andreas gillade det han såg och litade på att försäljaren visste vad han pratade om. Han begärde offert innan han lämnade sitt definitiva svar och tackade så mycket för besöket.

2 Nov 2022