Ge nytt liv åt ditt hem med färg

Att måla om kan göra stor skillnad i ditt hem, men det är också ett tidskrävande jobb. För att det ska bli rätt är det därför viktigt att hitta en riktigt duktig målare som ger dig bra resultat.

Att göra stora förändringar i ditt hem behöver inte kosta allt för mycket. Du kan förändra ett helt rum med bara lite färg eller nya tapeter - eller varför inte genom att möblera om? Att måla eller tapetsera är ett perfekt sätt att anpassa ditt hem till just din unika stil och göra det mer hemtrevligt. Att måla ditt hem kommer att göra en stor skillnad och det är bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan åstadkomma. Inte bara kommer det att göra ditt hem unikt för dig, utan det kan också höja värdet på ditt hus. Ett hus som ser bra ut är helt enkelt värt mer om du en dag skulle vilja sälja och flytta vidare.

Få hjälp av en målare för bästa resultat

Att måla är ett jobb som du kan göra själv om du känner att du har både tiden och kunskapen. Att måla är inte enbart att slänga färg på väggarna, utan kräver mycket förarbete och efterarbete för att det ska bli bra. Det kan dessutom vara väldigt tidskrävande arbete. Ibland är det därför smidigare att anlita professionell hjälp för att uppnå de bästa resultaten. Kontakta gärna flertalet målare i ditt område och be dem skicka en preliminär offert. Du kan då jämföra olika offerter för att hitta det som passar din budget bäst. De flesta målare bör erbjuda dig en kostnadsfri offert. Kolla också alltid upp omdömen från tidigare kunder för att se om det är en professionell firma.

Använd ROT-avdraget

Om du är en privatperson som planerar att anlita en målare kan du även använda dig av ROT-avdraget. Detta är ett skatteavdrag som privatpersoner kan använda sig av för att anlita hjälp för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. ROT-avdraget gäller för 30 % av själva arbetskostnaden. Materialet ingår inte i detta, utan enbart arbetskostnaden för att anställa en målare. Detta är ett avdrag som gäller för upp till 50 000 kronor per år per person i hushållet över 18 år. Ofta är detta avdrag inkluderat i ditt första offert; dock kan firmor enbart erbjuda detta om de betalar F-skatt. Det är därför viktigt att enbart använda en firma som betalar F-skatt. Om du funderar på att måla så tipsar vi denna sida: https://www.målarevästerås.nu

25 May 2020