I behov av badrumsrenovering i Nacka med omnejd - anlita hjälp

Ett nytt fräscht badrum, i Nacka eller Lidingö, Saltsjöbaden eller Gustavsberg, en dröm för många. Vänta inte längre. Vill du påbörja en badrumsrenovering i Nacka till exempel, läs här.

Alla har vi en dröm om ett nytt, fräscht och vackert badrum, som alla trivs i. Som kan vara en liten oas i hemmet. En plats där man kan ta sig tid för bad, kroppsvård, avkoppling och lugn. Det får gärna vara praktiskt och lättstädat och så ska det tilltala ögat, vara vackert. Många krav, och alla har sina idéer om hur man vill att badrummet ska se ut. Vad som ska rymmas i det och hur stort det ska vara. Man kanske har en bild av hur det ska se ut, men den måste anpassas till just den egna bostaden. Gammal stil? Hypermodernt? Det finns många ideal. Vilken är din?

Fräsch modern badrum

Nytt badrum höjer trivseln och värdet

Säg exempelvis att du har en fastighet i Nacka, badrummet fungerar men har ett antal år på nacken, är slitet och behöver en ansiktslyftning. Eller så har du precis köpt en bostad och badrummet är på tok för litet och omodernt. En badrumsrenovering i Nacka kommer göra att värdet på din bostad ökar samtidigt som du får ett rum att trivas i, kunna koppla av i och vara i när du vill.

Ett badrum innebär större utmaningar än till exempel ett sovrum. Ett badrum ska klara vatten och fukt, ska ha kranar, dusch, toalettstol och avlopp. Det innebär rörarbeten, ordentliga tätskikt. Vill man ha kaklat, betyder det kakelarbete, kanske golvvärme. Det är specialistjobb som de flesta inte klarar själva.

Planering och genomförande

Planeringen är viktig, gärna i samråd med yrkesfolk. Det är noga reglerat hur tätskikt ska vara utformade för att undvika fuktskador. En badrumsrenovering ska planeras utifrån förutsättningarna; var finns avloppet, går det att flytta? Vill man göra badrummet större? Hur ska det går till, vilka utrymmen kan man ta i anspråk? Vilka kranar, kakel, porslin, handfat, etc finns det att välja på, vilka lösningar blir bäst? Vad vill du själv? Hur ser din badrumsdröm ut? Går den att förverkliga?

Allt detta ska man tänka ut innan man väl sätter igång. När man väl bestämt sig är det skönt om de man anlitar sköter alla bitar, från rådgivning till ombyggnad, uppsättning av kakel och rörarbeten. Då är det nya badrummet snart inom räckhåll! Vi rekommenderar denna hemsida: https://www.badrumsrenoveringnacka.se/

20 Apr 2020