I Stockholm värnar målare om miljön

När man ska måla om är det inte alla som tänker på miljön och att välja färg som är Svanenmärkt. Anlitar man målare i Stockholm tänker de miljömedvetet från projektstart till projektmål.

Att måla om är att ge ett lyft oavsett vilket projekt det handlar om. Det kan vara såväl utomhusmiljö som inomhusmiljö, en ny fräsch kulör och man får ett lyft. När man ska måla om inomhus brukar många vara noga med att välja en färg som är inte släpper ifrån sig kemikalier. Utomhus är det lätt att glömma det och även där göra ett val som är bra för miljön.

Miljömedvetna målare

Om man lejer bort sitt måleriprojekt till en målerifirma kan man redan vid valet av företaget göra ett miljövänligt val. Anlitar man en målare i Stockholm finns det företag som låter miljötänket genomsyra hela kedjan. Det handlar bland annat om att alla företagsbilar drivs med el. En annan aspekt är att ta hand om – och återvinna – byggmaterial när man är ute på arbetsplatser.

Likaså när det gäller val av färger så använder målarna Svanenmärkta färger. Det gör att man som kund tryggt kan lita på att färgen blir både det bästa för det nymålade och för miljön. Det är bra att tänka hållbart i renoveringar. Har man ett kök som funnits i många år men som börjar bli slitet kanske man inte behöver riva ut allt bara för att. Ibland kan det räcka med ny färg på luckor och skåp för att ändå få känslan av nytt.

25 Nov 2021