Köksrenovering, en investering i Uppsala

En köksrenovering i Uppsala innebär inte bara nytt och uppdaterat kök. Den ger även bostaden ett högre värde vilket innebär högre vinst vid försäljning.

Erik och Anita hade planerat en köksrenovering länge. Men alltid kom det något emellan. Så till sist verkade allt ha lugnat ner sig och de tog kontakt med en bygg- och inredningsfirma. De hade hört mycket gott om företaget som låg i Uppsala och hört sig för om huruvida de kunde ta sig an köket.

De hade satt sig ner tillsammans med en av hantverkarna som kommit på besök för att gå igenom projektet tillsammans. Efter det hade de fått en offert på hela jobbet så att de kunde se över sina finanser och eventuellt justera någon detalj. Ekonomiskt var de glada att rot-avdraget fanns.

Köksrenoveringen blev positiv i flera bemärkelser

Köket hade blivit precis som de tänkt sig. Så många smarta lösningar, såsom de smala hyllorna man kunde dra ut och ha överblick över alla varor. Lådorna de valt i stället för skåp i den nedre regionen var perfekta för kastruller och annat. En annan bonus var den inbyggda mikron som gjorde att det blev mer plats på bänkarna.

Ett år hade gått sedan de äntligen gjort en köksrenovering. De hade tänkt bo kvar i Uppsala för all framtid men livet ville annorlunda. De fick båda två erbjudande om drömjobb på annan ort och var tvungna att flytta. Vid försäljningen insåg de att renoveringen hade ökat värdet på huset. Ett stort plus när de skulle köpa sitt nya hus.

9 May 2022