Kontrollansvarig organiserar byggandet i Stockholm

Har du den perfekta marken som är redo att börjas byggas på? Men du vet inte riktigt var man ska börja. Ett bra första steg är att hyra in en kontrollansvarig för ditt bygge i Stockholm.

Att hitta det perfekta hemmet i Stockholm är inte helt enkelt. Det finns otroligt många vackra hus, men det finns lika många köpare som snabbt hugger efter husen man vill ha. Kanske är den bästa möjligheten att bygga sitt eget hem. Tänk att kunna göra något alldeles eget hela vägen från grunden. Givetvis är första steget att hitta en tomt, efter det är det en hel del andra saker som behövs göras. Som att hitta bra snickare som kan sköta byggandet. Men något mer krävs också för att allting ska gå rätt till, nämligen en kontrollansvarig i Stockholm som ser till att bygget går som det ska hela vägen.

Vad innebär kontrollansvarig?

Det är kanske inte något man har hört så jättemycket om, trots det är de alltid med på ett hörn. Sen 2013 är det lag på att ha med en kontrollansvarig vid byggen. Detta är för att se att allt går som det ska och görs efter alla regler. Den kontrollansvarige ser till att snickarna har koll på hur allting ska utföras och de organiserar det mesta som gäller byggandet. Som tur är har vi riktiga experter som vi kan hyra in när det behövs. Är en kontrollansvarig med i bilden så kan det inte gå fel med bygget. 

4 Apr 2022