Kunskap om brandtätning i Stockholm

Vill du känna dig trygg på din arbetsplats och att dina anställda ska vara trygga? Med en brandtätning i Stockholm blir det tryggare för alla i byggnaden.

Som både chef och ägare av ett företag tyckte Göran det var otroligt viktigt att alla hans anställda skulle vara trygga på jobbet. Han hade tidigare själv jobbat på ett ställe där han kände sig otrygg. Så skulle det inte få vara här. Saker som att ha ett bra säkerhetssystem, med larm, bra nycklar, säkerhetsdörr och även ett bra brandskydd, det var högt prioriterat för Göran.

Precis som att ingen ska behöva känna otrygg i sitt hem, ska ingen behöva göra det på sin arbetsplats heller. Göran kontaktade ett företag som arbetade med säkerhet gällande bränder. Konsulter som kunde få hans byggnad att vara säker att vistas i. Genom att ha ett effektivt brandskydd såsom brandisolering och brandtätning skulle han komma väldigt långt.

Hur funkar en brandtätning?

Göran hade redan en vision om hur det skulle vara. Fastigheter som byggs idag, byggs från början med ett brandskydd i sig. Hans fastighet skulle bli lika trygg som dessa. Varenda rum skulle vara sin egen brandcell, så om branden skulle bryta ut, så skulle den inte så enkelt kunna sprida sig.

Brandtätningar hjälper till att bromsa branden och även röken. Det gör att alla får mer tid på sig att ta sig ut, vilket i sin tur kan rädda liv. Vänta inte med att göra din fastighet brandsäker. Gör som Göran och skaffa ett brandskydd så snart du kan.

Du kan ta reda på mer om brandtätning på denna sida: brandtätningstockholm.se

9 Jan 2023