Målare i Stockholm målade inredning

En målare arbetar med många saker i Stockholm. Allt från inredning till husfasader ingår oftast i deras tjänster. Är man inte säker är det bara att fråga.

Lägenheten hade varit perfekt trots att den var i minsta laget. En av anledningarna var att den förra ägaren hade låtit bygga en garderob längs ena sovrumsväggen. En smart idé då förvaring är ett återkommande problem, särskilt om man är trångbodd. Där fanns även väggfasta hyllor i kök, sovrum och hall.

Karin älskade sin garderob då hon hade en hel del kläder. Men det fanns en sak som störde henne. Då tapeten var blommig i vitt och rosa hade den förra ägaren valt att måla garderoben i en ljusrosa färg. Det blev lite väl puttenuttigt för Karin som så snart som möjligt behövde måla om den i vitt.

Målare ordnade neutral känsla

Karin hade blivit rekommenderad flera firmor som till exempel Norrorts Måleri, och hon litade på att vänner och bekanta hade koll på det. Hon valde att ringa till en målerifirman då hon inte litade på e-mail. De diskuterade hennes önskemål och de lovade att komma i början på kommande vecka då jobbet inte skulle ta lång tid.

Jobbet var inte stort men skillnaden var enorm. Då den rosa färgen försvann blev de rosa blommorna i tapeten mindre påtagliga. Nu liknade sovrummet en vuxen kvinnas rum istället för ett romantisk flickrum. Då hon använde sig av rotavdraget blev kostnaderna lägre än hon väntat sig vilket inte alls var till någon nackdel.

13 Nov 2022