Målarhjälp med nya huset

Det är lätt att vara entusiastisk när det är dags att börja rusta det nya huset. Men att sätta sig ner och ta sig en riktig funderare först kan visa sig vara ett av de bästa besluten man tagit.

Tanken på att måla huset själva kan lätt få ett fantasifullt rosa skimmer över sig. Tanken på hur mysigt det kommer att vara att göra ett projekt tillsammans. Då är det dags att ta det där steget tillbaka och bli lite realistisk. Tänka på allt förarbete med puts och tvätt. De långa dagarna med penseln i handen och värk i hela kroppen. Samt hålla tummarna för att man kan hålla sams under hela projektet så att man vill flytta in tillsammans när det är över. Det kan givetvis vara annorlunda om man är målare till yrket. Men allvarligt talat, vill man verkligen komma hem och fortsätta med samma sak när arbetsdagen är slut?

Låt proffsen göra sin magi

Ett skönare scenario kan vara att bo i ett hem som fortfarande är intakt medans olika entreprenörer tar hand om det nya huset. Att ha kontakt med målarna dagligen för att se hur huset dag för dag förändras till drömkåken har sin fördel. Försäkra sig om att allt blir som du tänkt. Låt dem först måla fasaden för ett vackert första intryck. Få sedan hjälp med både ideer och själva jobbet när det gäller rummens väggar. Golv som skapar en ombonad effekt läggs in. Sedan som pricken över iet, om man valt rätt företag, så sätter de in ett nytt kök och skapar ett badrum med den där önskade spa-känslan.

Bara att flytta in

Inte nog med att målarfirmorna har massor av kunskap och erfarenhet. När allt jobb är klart så städar de upp efter sig. Så när det är klart finns inget gammalt material som måste köras på tippen. Det är bara att flytta in och börja sitt nya liv. När det sedan är dags att betala för kalaset så får man allt på samma faktura. Smidigare än så kan det inte bli. Man går in och söker på exempelvis “Målare i Älvsjö” och när man hittat ett företag som känns rätt för jobbet så kan man kontakta dem med sina önskemål och få en offert på vad det kommer att kosta. När man kommit överens gör man ett avtal och sedan är det bara att sätta igång och få jobbet gjort. Läs mer om målare i Älvsjö

10 Aug 2020