Markiser till restaurang i Göteborg

För att gästerna ska få möjlighet att sitta ute och njuta av den goda maten krävs rätt förutsättningar. En av dem kan vara snygga markiser från Göteborg.

Restaurangen som Anders köpt var perfekt. Visserligen låg den inte inne i centrala Göteborg men platsen uppvägde det. I stället för att betala dyr hyra i stan hade han köpt en byggnad för ett bra pris. Nu kunde han lägga pengar på viktiga detaljer som skulle förhöja gästernas upplevelse under restaurangbesöket.

Restaurangdelen skulle ge gästerna möjlighet att sitta inne eller ute i den vackra trädgården. Bord skulle placeras tillsammans med fina parasoller som kunde fällas upp och ner efter behov. Till terrassen skulle han beställa en stilenlig pergola som gav skugga och skyddade mot duggregn. Han hade hittat företaget där inköpen skulle göras.

Markiserna gav ett vackert första intryck

Det var mycket som skulle göras på restaurangen så företaget som sålde markiser i Göteborg lovade att skicka en säljare till Anders. När denne kom satte de sig ute i solen och Anders bad en av de anställda att hämta kaffe. Säljaren visade olika typer av markiser men rekommenderade en pergola som skulle passa perfekt i både färg och syfte.

Som komplement rekommenderade säljaren sidelines. De fungerade som markiser som man drog ut från väggen. Med dem kunde man hindra blåst eller använda dem som avskiljare. Det var ett givande möte och en pergola och några sidelines beställdes. Allt skulle levereras och sättas upp i slutet av samma vecka. Lycklig insåg Anders att han skulle kunna öppna till helgen.

18 May 2022