Med asfalt under fötterna växer gränserna för vad som kallas Stockholm

Asfalt hjälper dig som tycker Stockholm inte växer fort nog. Ta saken i egna händer och anslut din skogstomt till det allmänna vägnätet med en rejäl asfaltsväg.

Stockholm stad bara växer och växer. Snart finns det nog ingen skog kvar längs hela vägen till Södertälje eller Gnesta. Villaområden och lägenhetshus breder ut sig över det som nyss var skog och fält. Och då krävs det en hel del asfalt. Tur att Stockholm har så bra leverantörer av just asfalt.

Men ibland går inte stadsutvecklingen riktigt lika fort som du kanske tänkt dig. Kanske har du köpt en billig tomt långt från stadens gränser, med tanken att den ska stiga i värde så fort ordentliga vägar och kommunikationer är på plats? För dig som ligger lite i framkant med Stockholms expansion kan det vara klokt att ta saken i egna händer.

Asfalt snabbar på urbaniseringen av mark utanför Stockholm

Du som saknar väg till ditt hus kan själv ringa upp en leverantör av asfalt i Stockholm. Självklart ska du se till att du får mer än själva materialet. Var noga med att beställa själva tjänsten att lägga asfalten på plats också, enligt konstens alla regler. Fundera också över hur lång asfaltsväg du har råd att anlägga. Även om du vill nå det befintliga vägnätet kan det bli dyrt om sträckan dit är alltför lång. Och glöm för allt i världen inte att ansöka om tillstånd hos rätt kommun. Än är du inte en del av Stockholms stad.

5 Jun 2022