Med en målare får du ett fint resultat

När man ska måla om vill man få det fina resultat man tänkt sig. Det ska vara jämnt och exakt rätt färg. Detta kan vara klurigt att få till själv. Med hjälp av målare får du fina väggar direkt.

De flesta vet hur en målning går till. Det är inte förrän man faktiskt gör den själv som man inser både hur jobbigt det kan bli och vad som krävs. För att få ett fint resultat måste man ha det jämnt med färg överallt. Dessutom, beroende på vad det är för vägg sedan tidigare, behöver man göra ett förarbete. Man behöver eventuellt en stege för att nå på de högre höjderna, eller en stol i vissa fall. Man behöver olika penslar samt att skydda golvet så att ingen färg droppar på det. Det är en del saker att tänka igenom, men anlitar man istället en målare i Danderyd behöver man inte tänka på något.

Med ROT-avdraget håller du kostnaden nere

Det kan vara dyrt att anlita en målare. Denna kostnad kan man dock hålla nere. Genom att ringa till olika företag får du olika offerter. Priserna kan variera mycket mellan olika målare. Man kan hitta timpriser från runt 300 till 600 kronor. Det kan även bero på var i landet man befinner sig. Dessutom har man som privatperson rätt till ROT-avdrag för delar av arbetskostnaden. Många företag drar av detta direkt på kundens faktura, så kolla hur det är med det när du anlitar din målare.

12 Jan 2021