När du vill koppla av i badrummet

Om du bara vill, kan du inreda badrummet för mer än bara ett rum där du blir ren. Vi verkar spendera alltmer tid i badrummet och kanske vill vi därför använda badrummet till mer än bara ställa ett badkar där och bada. Vi gör i ordning oss både för morgonen och kvällen i badrum och behöver därför bättre förvaring i badrummet. Män rakar sig förutom duschar på morgnarna och behöver därför produkter för rakning och grooming i badrummet. Kvinnorna brukar sminka sig i badrummet efter duschen och behöver därför kammar, borstar och make-up-saker i förvaringen. En del brukar dessutom ha sitt linneskåp där för alla handdukar, plus tvättmaskin och torktumlare. Men man kan ju använda badrummet för fler ändamål än så, varför inte inreda det för avkoppling? 

Ha egen jacuzzi hemma

Man kan inreda med egen jacuzzi, eller något annat slags bad, som man gillar. Ett bad är ett mycket effektivt sätt att slappna av. Hela kroppen slappnar av i det heta badet. En jacuzzi gör så att man får en vattenstråle som masserar ryggen där man kanske behöver det.

Inreda med en mini-bastu

Varför inte inreda med en liten bastu? Då kan man inreda den med träpaneler och smala bastubänkar och en liten bastukamin. Värmen i den lilla bastun gör så att du glömmer alla bekymmer i vardagen. I bastun kan du lägga dig ner och sluta ögonen en stund. Prova ha håret i en hårinpackning och sitt med det i bastun. Du kommer att få ett silkesrent hår. Eller prova att ha en ansiktsinpackning i bastun. Det är som att ha inpackning och fördubbla effekten i bastun.

Vila i badrummet 

Andra möblerar badrummet med fåtöljer. Om man inte vill sitta i en bastu, kan man i stället sitta med hår- eller ansiktsinpackningen i en fåtölj. Varför inte passa på att läsa en bra bok under tiden? Har du en fåtölj i badrummet kan du dessutom få sällskap. Varför inte? Vi gör ju så mycket mer i badrummen numera. Om du blivit inspirerad att renovera om ditt badrum och vill göra om det till ett avkopplande badrum så kan du ta kontakt med ett byggföretag i Stockholm som arbetar just med badrumsrenoveringar. De är erfarna och har renoverat många badrum. Sådant är viktigt när det kommer till att hantera saker som kan hända när man arbetar med renoveringar. Läs mer här om hur de kan renova badrum i Stockholm.

25 May 2019