Oväntad badrumsrenovering i Täby

Uttrycket “less is more” kan stämma när man minst anar det. Det insåg Adriana när hon fick oväntad information inför kommande badrumsrenovering i Täby.

Adrianas lägenhet var fin på gränsen till flott efter alla de renoveringar som gjorts. Hon hade öga för detaljer men hade för det mesta tagit hjälp av människor med stor expertis. Hon ville nämligen gärna bo i en vacker miljö. Samtidigt insåg hon att renoveringar lika mycket handlade om att tänka framåt.

Badrummet hade inte renoverats på mycket länge men hade otroligt nog klarat sig mycket bra. Nu kände hon dock att det var dags att ta tag i även detta rum. Denna gången skulle hon dock få hjälp från oväntat håll. Och det var inte från en professionell inredare, tvärtom var det en barndomsvän som briljerade.

Badrumsrenovering blev mindre än väntat

Kira hade bott utomlands i flera år och aldrig varit i Adrianas lägenhet. Nu skulle hon komma till Stockholm för att gå på ett bröllop. Givetvis skulle hon då komma och hälsa på Adriana, som knappt kunde bärga sig. Strax efter att Kira anlänt till lägenheten och gått till badrummet för att fräscha till sig hördes ett förtjust utrop.

Det visade sig att hon var hänförd över badrummet. Adriana fick veta att om hon satte in en lyxig dusch och bytte ut toalett och tvättställ till något i lite äldre stil skulle hon ha det trendigaste badrummet i Täby. Andriana hade rynkat pannan men efter att ha sett bilder på nätet förstod hon. Nu visste hon hur hon skulle göra sin badrumsrenovering i Täby.

25 Aug 2023