Pallställ gör ditt lager smartare och säkrare

Med ett välfyllt lager där du utnyttjar ytan maximalt med pallställ får du både ordning och en effektiv arbetsmiljö. Inventering och leveranser görs snabbt.

Pallställ gör att du inte bara utnyttjar golvet utan även det luftrum ovanför som tenderar att bara samla damm. Men låt oss inte bara prata om höjd, för pallställ av hög kvalitet är som en legobit bland företagets lagerlösningar. Det är flexibelt, anpassningsbart och redo att ta sig an ett helt sortiment av varor.

Anlita specialister på stabila pallställ

Det handlar inte bara om att stapla saker på höjden, även om det är rätt häftigt det med. Det gäller först och främst säkerheten. Tänk dig att ha en superkraft där du kan förutse och förhindra olyckor. Med rätt pallställ och kunskap kan du nästan det. Dessutom, i en värld där kunderna vill ha allt igår, är det perfekt att kunna plocka fram precis det man behöver utan att behöva leka detektiv först.

Hur gör man då för att ta sig från kaos till kontroll? Först av allt, håll koll på belastningen. Du vill inte att dina pallställ mer liknar det lutande tornet i Pisa än en stabil förvaringslösning. Och sedan, satsa på utbildning. Det låter tråkigt, men anlita specialister på pallställ för att få lite kunskap om hur man hanterar och bygger ihop dem. Regelbunden inspektion är också viktigt.

14 Jun 2024