Så kan din mäklare i Sundsvall förmedla kontakt med inredningsdesigner

Din mäklare i Sundsvall kan hjälpa dig kontakta rätt inredare för homestaging eller homestyling. Mäklare och inredare samarbetar ofta inför försäljning.

När du ska sälja din lägenhet vill du säkert göra den så fin som möjligt för att attrahera en mängd spekulanter till visning och budgivning. Men hur inreder man en lägenhet bäst, för att den ska passa så många olika människor som möjligt? Alla har ju olika smak. Och hur ska man förhålla sig till alla nya inredningstrender som kommer och går?

En mäklare hade med största säkerhet gett dig rådet att anlita en professionell inredare för att förbereda din lägenhet inför försäljning. Det finns nämligen ett särskilt namn för att inreda bostäder som ska säljas: homestaging eller homestyling. Denna typ av inredning skiljer sig från hur man generellt inreder ett hem för att bo i.

Mäklare och inredare samarbetar för en attraktiv helhet

I Sundsvall finns ett flertal företag som arbetar med heminredning. Det är mycket möjligt att din mäklare kan rekommendera dig en speciell inredare. Ofta arbetar mäklare och inredare tillsammans för att matcha inredningen med den typ av köpare som mäklaren tror kommer vara mest intresserad av just din lägenhet.

Du bör förbereda dig på att inredaren kommer vilja göra stora förändringar i din befintliga inredning. Det rekommenderas att åsidosätta eventuella känslor du själv har inför vad som är fint och inte. Trots allt är det ju inte du som ska köpa din egen lägenhet. Inred för köparen!

Hitta mer om mäklare, gå till denna sida: mäklaresundsvall.net

18 Jan 2023