Skaffa ett hållbart massagolv i Göteborg

Har du ett gammalt betonggolv, eller ett kaklat golv med många fogar som ska rengöras, vet du hur svårstädat det kan vara. Skaffa ett hållbart, snyggt och lättskött massagolv i Göteborg.

I många fall tänker man inte ens på hur opraktiskt man har det, för man är så van vid det gamla golvet och sopkvasten. Det kanske bara är ett lager, tänker man, eller så är kaklet ganska fint i färgen i bageriet. Men det ställs stora bakteriologiska krav. En tillverkningslokal måste hållas riktigt ren och städas i princip varje dag, och när varuvagnar rullas fram och tillbaka ut till lagret, är det lätt att hjulen blir kontaminerade med bakterier.

Ett fogfritt massagolv är lättstädat

Även i kakelfogar eller sprickor fastnar det smuts, och det krävs mycket större arbetsinsats för att hålla rent i lokalen. De fogfria massagolven är en bra uppfinning, för de är starka och hållbara, reptåliga och snygga. De är också alldeles släta, så det är mycket lätt att rengöra dem.

Även i en restaurang eller matsal är det höga krav på hygien, och det får inte finnas utspilld mat på golvet. Där torkar man varje dag, och det sparar mycket kostnader per år för ägaren om städningen går snabbt. Butiker och varuhus har också skinande och snygga massagolv i Göteborg. Där går det mycket folk dagligen, och golvet måste tåla ett hårt slitage utan att bli fult och repigt. Fläckar är lätta att torka av, och man upplever en fräschör som ger trivsel för alla besökare.

24 Jan 2022