Skapa ett eget hemma-spa med badrumsrenovering

Har du tröttnat på vitt kakel och standardinredning? Vill du skapa en oas för just dina sinnen och för din återhämtning? Leta rätt på en skicklig hantverkare och starta med renoveringen.

Att renovera ett badrum är verkligen inget man kan göra själv, om man inte är utbildad på det förstås. Badrummet är ett våtrum, och för att renovera detta krävs en rad olika behörigheter. Följer du inte rådande rekommendationer och regler kommer inte dina försäkringar att gälla om olyckan är framme.

Så, se till att anlita en skicklig hantverkare, och om du har råd så unna dig totalentreprenad. På så vis har du en kontaktperson som projektleder allt och du slipper hålla koll på elektriker, plattsättare, rörmokare och alla val av material och att allting levereras i tid och så vidare.

Vad längtar du allra mest efter?

Är det vackert hantverkstillverkat kakel och klinker du drömmer om? Eller är det golvvärme och snygga, dimbara spotlights i taket? Oavsett vad det är som just du drömmer om så kan det bli verklighet när du genomför din badrumsrenovering i Sundbyberg. Samla dig en stund, blunda och visualisera. Se dig själv kliva in i ditt badrum. Hur känns materialet under fötterna? Vilka färger ser du i rummet? Finns det ett badkar eller hur ser duschen ut? Var hänger handdukarna och var finns förvaringen? Skapa ditt badrum och beställ det sedan!

Vad är total njutning för dig? Kan du ligga timmar i badet med en god bok eller föredrar du en snabb dusch?

13 Jan 2021