Skydda golven med snygga entrémattor

Har man en butik så vet man hur mycket grus och smuts som kommer in i butiken varje dag. Framförallt under vinterhalvåret. Gruset sliter på golvet och gör att det blir hål, jack or repor. Egentligen finns det bara ett sätt att skydda golven och det är med mattor.

Stoppa gruset med skrap- eller ringgummimattor

Ligger din butik vid en gågata så kan du behöva ta in det tunga artilleriet för att stoppa gruset från att komma in i butiken. En skrap- eller ringgummimatta är det absolut mest effektiva alternativet. Det tåliga gummimaterialet gör att smutsen inte kommer in i butiken och är dessutom lätt att rengöra.

Fina mattor med tydliga budskap

Det är enkelt att få tag på fina entrémattor i Stockholm. Entrémattor och andra typer av butiksmattor kan gå att få i många olika utföranden, med loggor och i olika material. En entématta med en tydlig logga ökar er synlighet på en shoppinggata eller i ett köpcentrum. Den visar tydligt för kunderna var ni befinner er. Det ökar också känslan av seriositet och professionalism.

Mattor inne i butiken

Även inne i butiken kan det vara fint och behjälpligt med mattor. Med tryckta budskap eller pilar kan du guida era kunder runt i butiken eller fungera som avgränsare. Även här hjälper de till med att samla upp grus och damm.

Rengöring och lagning av mattorna

När man hyr en matta så brukar det ingå tvätt och lagning av mattan. Det innebär att ni alltid har fräscha och fina mattor framför er butik, restaurang, hotell eller annan verksamhet. När man driver en verksamhet så är det redan mycket att hålla reda på med kunder, leveranser, inköp och liknande. Att dessutom hålla koll på när entremattan behöver tvättas kan bli en sak för mycket. Därför är det bra att just den saken sköter sig själv. Skaffa nya mattor från detta företag: entremattorstockholm.com

2 Sep 2022