Snickare höjde mysfaktor i Dalarna

Varför inte hyra in en snickare för att bygga en veranda, ett uterum eller en friggebod i Dalarna. De ser till att byggdrömmarna blir till verklighet.

Den vackra stugan vid Siljans strand var som ett vykort från Dalarna. Anna uttalade varje dag sin tacksamhet över att ha fått den. Agda, hennes tidigare granne hade inte haft någon som kunde hjälpa henne i vardagen. Därför hade Anna börjat göra ärenden och även tillbringat en del tid hos henne med att dricka kaffe och prata.

Damen hade gått bort och gett sin stuga, som Anna aldrig hört talas om, till henne. Den hade allt, men det saknades en bastu. Men en sådan skulle den vara komplett. Hon hade sparat en del pengar och kunde inte komma på något bättre att spendera dem på än att hyra in en snickare för att göra drömmen sann.

Snickare som visste vad hon ville ha

Hon tog kontakt med en snickare i Dalarna som hade bra rykte och denne kom ut till stugan för att se vad hon tänkt sig. Efter att ha diskuterat en liten stund kom de fram till att det skulle bli en bastu med plats för fyra personer. Den skulle ha en brygga ut i sjön där hon kunde svalka sig efter bastubaden.

Hon förvånades över att det blev ett så bra pris. Hon förstod att det berodde på rutavdraget. När allt var på plats började snickaren att bygga och när semestern kom två veckor senare var den klar. Hon sände en tacksam tanke till snickaren där hon satt och dinglade med benen i vattnet längst ut på bryggan. Kom i kontakt med en snickare via denna hemsida: snickaredalarna.se

10 Sep 2022