Spar på tid och trubbel med målare i Stockholm

Genom att anlita erfarna målare till ommålningen av huset i Stockholm kan ni spara på både tid och trubbel, och undvika livsförändrande misstag. Plus tårar.

Efter flera månaders obeslutsamhet har ni nu äntligen bestämt er. Ut med det röda och in med S2502-Y. Alltså grå. Men en lite mer gultonad grå jämfört med den mer populära S1502-G:s ljusare och gröntonade grå. Den är mer “askig” än “rökig”, och definitivt inte “molnig”. Ni är experter på detta nu. Tror ni.

Så ni börjar måla. Efter ett tag märker ni att färgen inte helt matchar färgprovet, men ni övertygar er själva att det nog ser annorlunda ut när det har torkat. Så ni fortsätter. Hela fasaden är nu torr, men det ser fortfarande inte rätt ut. Så ni går tillbaka till färgbutiken där ni lär er att ni först borde ha skrapat bort och tvättat av den röda färgen med målartvätt och ammoniaklösning.

Professionella målare finns av en anledning

Okej, det kanske inte hände precis så, men om ni är här har ni i alla fall insett att det är en mycket smartare och mer tidsbesparande investering att låta professionella målare och hantverkare ta hand om målningen. För vill ni verkligen riskera att göra ett misstag som ni måste stirra på varje gång ni går in eller ut ur huset?

Förutom målning så erbjuder de flesta renoveringsfirmorna i Stockholm också tjänster inom tapetsering, golvslipning, dekoration, inredning, snickeri och annat som har med trä, betong, cement och hantverk i allmänhet att göra. Kom i kontakt med en professionell målare via denna sajt: www.hantverkshuset.se

21 Sep 2022