Spara energi med nya fönster i Umeå

Äldre fastigheter i Umeå har ofta vackra fönster. Lika ofta har de fönster som läcker energi kopiöst. Nu finns nya möjligheter att inte behöva offra varken utseende eller värmekostnader.

Vi är många, vi som suckat över våra fönster. Bor du i ett äldre hus i Umeå kanske du anar varför. Äldre hus är oftast välbyggda och har unikt och vackert utseende. Fönstren är en integrerad och viktig del av utseendet som gör ditt hus så vackert. Tyvärr fanns inte samma möjligheter förr att tillverka fönster på ett sätt som både ger ljusinsläpp och skydd.

Fönster av äldre modell ger ofta ett klimat som blir alltför varmt under heta sommardagar och sprider för mycket kyla vintertid. Du behöver uppvärmning av din bostad men du eldar för kråkorna när så mycket energi läcker ut fönstervägen. Du behöver uppdatera dina fönster.

Utseende och funktion

Fönstrens utseende behöver harmoniera med husets övriga utseende för att ge ett enhetligt intryck. Därför har många tvekat inför att skaffa moderna fönster i PVC. De har ansetts se plastiga och alltför moderna ut. Man tvekar inför fönsterbytet. Samtidigt måste man spara energi.

Nu är saker och ting annorlunda. Idag är inte fönster i PVC vita plastramar köpta på lågprisvaruhus. Idag finns de att köpa i olika färger och stilar. Det finns också fönster som har målats för att se ut som träådring.

Med nya fönster får du alla fördelar. De är snygga och de stänger ute kyla och värme. De håller dina energikostnader nere och ger ditt hus ett vackert utseende. Mer om fönster kan du läsa på denna hemsida: http://www.fönsterumeå.se/

21 Aug 2021