Stålhallar håller länge

Många moderna byggnader har stomme av stål och det finns många tillfällen där stålhallar är det bästa alternativet eftersom stål är formbart och inte så tungt så det blir lättare att hantera.

Stålhallar kan användas inom alla områden som behöver förvaring, lager eller bara massor av utrymme. Stål är ett så bra material eftersom det inte är så tungt men det är ändå stadigt och stabilt.

Stål kan användas både inomhus och utomhus och i stålhallar bygger man skelettet till själva byggnaden av bärande bjälkar som svetsas ihop. Att det kan svetsas ihop på plats gör det mycket smidigt att bygga stora hallar. Man kan transportera moduler till byggplatsen och sedan svetsa ihop det där. Oavsett om man ska bygga en ny padelhall, en kylförvaring för livsmedel eller ett transportlager så är stålhallar ett bra alternativ.

Företag som arbetar med stålhallar har en stor och modernt topputrustad verkstad

Mycket i framställningen görs med automatiserade maskiner som arbetar efter de mallar man ger dem. Företaget som bygger stålhallar har därför automatisering av bland annat blästring, såg-, borr- och fräsmaskin för balk och automatiska robotsvetsar.

Målningslinjen är också automatiserad och det material som används är alltid av högsta kvalitet. Kundnöjdhet är alltid viktig och kunden ska därför ha insyn i hela tillverkningsprocessen och ha möjlighet att påverka. I kundnöjdheten ligger naturligtvis också att man håller de leveranstider som avtalats.

Företaget som tillverkar stålhallar har stor miljömedvetenhet och använder därför så miljövänliga produkter som möjligt och genom att stål inte är så tungt minskas transporterna.

12 Jan 2022