Tapetsering och måleri är målare i Göteborg duktiga på

Att tapetsera och mönsterpassa kan vara både svårt och lätt beroende på tapetmotivet. Anlitar man en målare i Göteborg fixar de båda utan större problem.

Ulf hade två stora intressen. Det ena var havet och det andra var fotografering. Varje gång de två gick att förena så var lyckan gjord. Det fanns många havsbilder sparade i datorn, det var nästan så det inte gick att överblicka.

En och annan hade han skickat in till tävlingar. Visst hade han faktiskt haft tur någon gång och vunnit, men oftast inte. Inte för att det varit några storvinster direkt. En låda godis var nog det största han vunnit, men det var kul i alla fall.

Målare i Göteborg begeistras av motiven

Ett av de bästa motiven som fanns att fota var fyrar. Han hade fått vara ute på havet för ett tag sedan med en kompis båt. De skulle fiska makrill, men Ulf hade ändå haft med sig kameran. Tur var ju det, för det var en helt magisk sommarkväll. Vindstilla och varmt. När de kom ut till Vinga tog han ett av de bästa fotona han tagit.

Fyren Vinga i en helt ljuvlig solnedgång och ett blankt hav. Till slut hade Ulf kommit på vad han skulle göra med fotot, det skulle bli en fototapet. För att inte förstöra fototapeten bestämde han sig för att anlita en duktig målare för att sätta upp tapeten. Snart skulle Vinga fyr stoltsera på hans vägg och Ulf kunde njuta av fotot varje dag.

3 Mar 2023