Vad kan man förvänta sig av en golvbutik i Stockholm?

Kan man hitta nyskapande och riktigt moderna golv i en golvbutik i Stockholm? Är Sveriges huvudstad platsen att leta golv om man är ute efter det lilla extra?

Nordisk form och arkitektur är kända i hela världen. Många designintresserade vallfärdar till de nordiska huvudstäderna för att få fatt i det allra senaste inom form och estetik. Med detta i åtanke bör det vara lätt att hitta en nytänkande och modern golvbutik i Stockholm. En butik som erbjuder golv utöver det vanliga.

På senare år har det återigen blivit populärt med parkettgolv i Stockholm. Många väljer att behandla sin parkett, ofta så att intrycket av den blir ljus och fräsch. Parkett är ett klassiskt golv på alla sätt men med det nya sättet att färgsätta anser många att den blir ett perfekt komplement till den nordiska inredningsstilen.

En nytänkande golvbutik

Mer än en golvbutik i Stockholm har också valt att ta in klinker i färg. Det är nämligen inte bara parkettgolv i Stockholm som går hem utan en hel del väljer klinkers i sina hem. Klinkers går att variera i oändlighet. Ett klinker med fog som går ton i ton kan ge ett sobert intryck medan ett med kontrasterande färg på fogen kan få tankarna att vandra mot industri- eller restaurangmiljö.

En nytänkande golvbutik i Stockholm har full koll på alla golvtrender och kan med enkelhet guida sina kunder i den djungel av golv som erbjuds. Den designintresserade kommer med all sannolikhet hitta mer än ett snyggt golv i Stockholm.

5 May 2023