Välgjord golvslipning i Göteborg

Att äga ett trägolv med vacker patina är sann lycka. Ibland behöver man slipa golvet på grund av fula fläckar eller jack som syns. Då bokar man en golvslipning i Göteborg och får jobbet fixat.

Har man ett trägolv i sin bostad är det ren och skär lycka. Att låta fötterna få vandra över ett naturligt golv mår de bra av. Det skänker också en fin känsla till bostaden med ett vackert trägolv. Fler och fler vill ha naturliga material även inomhus och försöker ta fram gamla vackra trägolv.

Ibland har golven fått fula fläckar av möbler som stått på samma plats i många år. Det kan också vara fula jack och märken som stör ögat. Då kan man slipa golvet och få ett golv som känns som nytt igen. Tänker man beställa golvslipning i Göteborg finns det firmor som har erfarenhet och kunskap av golvslipning.

Golvslipning ger golvet ett nytt liv

När man har slipat golvet kan man behålla det obehandlat om man vill. Har man ett obehandlat golv ska man komma ihåg att det inte finns något skydd på golvet utan att det bara är slipat. Vill man ha ett skydd som också gör golvet tåligare så finns det lite olika behandlingar man kan applicera på golvet.

Hårdvaxolja är ett effektivt skydd som gör att golvet klarar hårt slitage. Är man ute efter någon färgnyans på golvet kan man betsa golvet och använda en färgpigmentering. Det finns fler behandlingar man kan välja mellan. Fråga din golvslipare för tips och råd.

10 Nov 2021