Välkommen till ett rum av magi

När du kommer in i rummet tappar du helt andan. Är detta verkligt? Eller befinner man sig i Harry Potters slott? Tänk vad färg och konst kan göra på väggarna, som att komma till en annan värld.

Det finns inga begränsningar med vad du vill göra. Låt ditt rum leva ut hur du är. Fyll det med mönster från Harry Potter, eller något annat du gillar. Skapa en annan värld i ditt hem. Vill du vara riktigt påhittig kan du göra olika teman i varenda rum. Det blir som en spännande dröm att gå hemma hos dig. Det är inte omöjligt att göra det, du berättar din vision för en målare, så gör de det bästa för att skapa den. Ska du ha in konst också kan du behöva hjälp av någon mer.

Från dröm till verklighet

Många gånger går man och undrar vad andra ska tycka. Till exempel om man är i medelåldern och uppåt och vill ha en galen hårfärg. Vet du vad? Strunta i vad andra tycker. Huvudsaken är att du är nöjd. Vill du att ditt hem ska kännas som en djungel, så gör det. Bli inte stoppad av “undrar om’’. När du nu bestämt dig för att göra det behöver du såklart hjälp av proffsen. Tro det eller ej, men ett dåligt målat rum kan se riktigt illa ut. Därför bör man alltid ta hjälp av proffsen. Med deras hjälp kommer du att kunna uppfylla din dröm. Dröm inte bara om det - gör det. Läs mer om målning på denna sida: målaresolna.biz 

14 Apr 2021