Visst vill du att din bygglovsansökan ska handläggas snabbt och smidigt?

När man planerar ett bygge, är det många faktorer som ska samverka. Hantverkare är bokade, material är beställt, bara bygglovet blir klart. Då vill man inte att det ska dra ut på tiden.

Ibland vill man dra igång renoveringsprojekt som kräver bygglov, låt oss säga att det gäller en tillbyggnad på huset, som ska inrymma badrum och tvättstuga. Det är något man kanske planerat länge, och nu ska det äntligen bli av. Det har under lång tid saknats ett bekvämt och funktionellt badrum, för att inte tala om tvättstugan. Den är verkligen efterlängtad. Att ha tvättmaskinen i källaren, som också bara går att nå utifrån, har inte varit kul. I synnerhet inte de dagar det varit kallt och regnigt. Drömprojektet börjar ta form och nu behöver ni bygglovsritningar.

Pappersarbete och ritningar sköts bäst av proffs

Själva jobbet med utbyggnaden hade ni nog tänkt att delta i en hel del. Ni är händiga och energiska, klarar att bygga och snickra. Ni tar såklart hjälp av VVS-montörer och elektriker för det ni inte klarar själva, men mycket kommer ni göra på egen hand. Ritningar och formulera ansökningar är inte er starka sida, och ni vill ju att ärendet ska gå snabbt och inte dra ut på tiden. Tänk som med elen och rördragningarna och ta hjälp med bygglovsritningarna och ansökan för att att säkra att det hela blir snabbt och smidigt hanterat, eftersom det krävs ett godkänt bygglov innan ni kan sätta igång - och det längtar ni ju efter. Läs mer om bygglovsritningar: bygglovsritningar.net

24 Mar 2021